

GC44 Agenda for October 19, 2024

True Document Date: October 19, 2024

Draft agenda for the GC44 AGM held October 19, 2024.

Pre-Meeting Learning Session

Wednesday, October 9, 4:00-5:30 p.m. and 7:00-8:30 p.m. (ET)

• Application of Principle-Based Approach

Meeting

- 10:30 Gathering and Orientation (30 minutes)
 - Call-in and gathering time
 - Welcome and orientation, online meeting logistics
- 11:00 Worship with Communion (20 minutes)
- 11:20 Constituting the Meeting (25 minutes)
 - Constituting the meeting
 - Territory Acknowledgement
 - o Equity Team meeting question and protocols
 - Partner Greetings
 - GS 22 Opening and Procedural
 - GS 23 Consent Proposal
 - AUD 03
 - GS 24
 - NOM 04
- 11:55 Elder Time (25 minutes)
 - Elder Time Ray Jones and Evelyn Day
- 12:10 Table Time (15 minutes)

- 12:25 GS 25 Enacting remit 1 (15 minutes)
- 12:40 GCE 09 Authorizing remit 2 (20 minutes)
- 1:00 Then Let Us Sing Alydia Smith (15 minutes)
- 1:15 GCE 10 Introduction to Principle-Based Approach to Palestine-Israel (15 minutes)
- 1:30 GCE 10 Authorizing Action on Principle-Based Approach (30 minutes)
- 2:00 Break (30 minutes)
- 2:30 Questions and Answer re Reports (30 Minutes)
- 3:00 Business Committee (20 Minutes)
- 3:20 M&S Moment (10 Minutes)
- 3:30 Time with Moderator (10 minutes)
- 3:40 Covenanting with new GCE Members (10 Minutes)
- 3:50 Closing (10 minutes)
 - Elder
 - Report from Equity Team
 - Closing Procedural Motion GS 26
 - Closing prayer
- 4:00 Close of Meeting

Document Type: Supporting File

General Council: GC44

Originating Body: General Council